THIS PAGE IN
ENGLISH


 

Lombok - RestaurantsAlang Alang Restaurant, Senggigi ****

Meest romantische restaurant van Lombok... en met een beetje geluk ben je er helemaal alleen met z'n twee.
In 1999 heb ik daar een serieus eetfestijn gehouden met een hele goeie vriend. Enkele gangen na mekaar, een T-bone steak, en ga zo maar door !
In 2006 ben ik er met m'n echtgenote op een avond een heerlijke Australian Tenderloin T-Bone Steak gaan eten. Je kan ofwel onder een soort patio eten (zie foto), die enkele meters van het strand ligt, maar je kan er evengoed vlak aan de zee een tafeltje krijgen. 's Nachts zie je wat lampen op zee, vissers, tevoet door het lage water, met een netje ... Straatverlichting is er niet, puur genot, de geluiden van de natuur en een heerlijke coctail, een heerlijk maal en een fantastische dessert. Dan denk je ... dit is het , dit is het helemaal !

Adres: Senggigi, Lombok
Website: http://www.alang-alang.com/
Email: hotel@alang-alang-villas.com
Tel: +62-370-693518


Square, Senggigi ****
Restaurant & Lounge

Superlekker en stijlvol !


Adres: Jl. Raya Senggigi Km. 08, Blok B No. 10, Senggigi, Lombok
Website: http://www.squarelombok.com/
Email: reservations@squarelombok.com
Tel: +62-370-6645999Happy Café, Senggigi ***
Restaurant and Bar

Super...


Adres: Jl. Raya Senggigi , Senggigi, LombokRinjani Restaurant, Senggigi **

Dit is het restaurant van Hotel "Holiday Resort Lombok", de vroegere Holiday-Inn die nu zelfstandig is geworden. De eigenaar is wel al altijd dezelfde Indonesiër, die ook de eigenaar is van de Bali & Lombok Bluebird Taxi's.
(blijkbaar zijn niet alle Holiday-Inns eigendom van hen, zij baten ze gewoon uit). Het eten is niet echt speciaal, maar als je daar logeert is het wel erg handig. Een beperkte selectie van de kaart kan je ook op de kamer krijgen (wijzelf hebben af en toe van deze roomservice gebruik gemaakt !)

Adres: Senggigi Beach, Senggigi, Lombok
Website: http://www.holidayresort-lombok.com/
Email: reservationmgr@holidayresort-lombok.com
Tel: +62-370-693444Tropicana Grand Café, Senggigi *** (BESTAAT ONDERTUSSEN AL NIET MEER)

Relatief groot restaurant in Senggigi Town!
Zij hebben een uitgebreide kaart en het is er erg lekker. De grote pizzas zijn een aanrader ... alles vers en in beschamend grote porties. De oven wordt speciaal aangelegd als dit nog niet het geval is (even wachten dan wel, maar hey, het is voor jou alleen).
Je kan hun menukaart bekijken op hun site. Het enige minpuntje toen wij er waren : het live-bandje stond iets te luid. Maar ze hebben toch een Bob Marley nummer gespeeld op onze aanvraag. Gelukkig stopten ze voor de wereldbeker voetbal die er op een groot scherm druk werd bekeken.


Adres: Senggigi Square Blok A No 09 , Senggigi, Lombok
Website: http://www.tropicanalombok.com/ (menulijst op de site !)
(DIT RESTAURANT BESTAAT ONDERTUSSEN AL NIET MEER, HUN WEBSITE WEL...)